DESPRE NOI

Capra Noastră mănâncă lupul.

Cu dressing de varză cu tot.

Capra Noastră e berea artizanală veselă, făcută în Iași, care nu se ia de berea vecinului ci susține antreprenoriatul și artizanatul. Ea vrea să-şi ajute muşteriii să se împrietenească, să pună împreună idei și concepte din lumi diferite și să urască mai puțin. Berea noastră artizanală şi umorul ieşenilor sunt anume create să aducă oamenii împreună, să-i destrăineze.

Recomandare

Pentru a avea parte de experiența totală a brandului Capra Noastră nu trebuie să o bei niciodată de supărare. Bere faină fără glume nu există. Capra Noastră cu de-a sila nu se poate.

Depozitare

Capra este fericită când de soare e ferită, de îngheț sau de căldură – ea se simte bine-n gură! Tu păstreaz-o cum se cade, între 3 și 15 grade.

capra noastra

CAPRELE NOASTRE

Mângâi o capră deschisă, aurie, cu un cap spumos dar tulbure și corpul neted, bine-alergat prin arome ierboase și proaspete de vară, flori de soc și condimente. Recunoaștem că berea noastră albă se lasă ușor la băut! Să ai poftă de o delicată și-o răcoritoare, cu bule moi și-un finisaj pac-pac!

Bucură-te de ea între 5°- 8° C!

330ml, 6% alcool EP 11,5

Ai luat o capră complet rotunjită și cremoasă, cu blana maro închis și guler atrăgător de spumă! Ea vorbește cu accent dulce de porter, zbânțuit prin liqourice, struguri uscați, fân și ciocolată, fiindcă o odihnim 6 săptămâni înainte să iasă la joacă și o omenim cu hamei franțuzesc.

Bucură-te de ea între 5°- 8° C!

330ml, 6,5% alcool EP 13

Ai pus mâna pe o capră intensă, în galben deschis până la auriu, cu gust condimentat de hamei și aciditate moderată, care mănâncă în fabricație o cantitate triplă de malț față de berile obișnuite.

Bucură-te de ea între 5°- 8° C!

330ml, 7,5% alcool EP 13,5

Înțelege-te cu capra umblată prin lume! Parfumată cu fructe exotice și o aromă medie, picantă, de hamei, gătită în portocaliu cu niscaiva urme de chihlimbar, cu un cap lung, stâncos și dens care formează o dantelă belgiană pe sticlă, capra asta o să te țină mult la povești.

Bucură-te de ea între 5°- 8° C!

330ml, 6% alcool EP 13,5

Ca să nu faci anemie, ai luat capra arămie! E cam unsă cu toate alifiile! Drojdia belgiană îi dă o aromă inițială condimentată, cerealele de lux îi dau gust de caramel și pâine prăjită, hameiul o dezvoltă în note fructate de pepene, pin și citrice picante, iar la sfârșit e ușor amăruie, că de n-ar fi, vai și dulce de blana ei!

Bucură-te de ea între 5°- 8° C!

330ml, 6,2% alcool EP 15,5

Ne uităm așa la tine și vedem un om care știe ce vrea. Să bea. Dă pe gât o capră cu capul pe umeri! O să-ți miroasă a fructe exotice și vei simți arome picante de hamei. O facem fix în stilul SAISON și-apoi o spovedim de numai! Arată că ești buricul pământului fără niciun sprijin! Orice-ai face, n-ai cum să dai vina pe capra asta!

Bucură-te de ea între 5-8˚C!

330 ml, 0,5% alcool EP 13,5

X